Štilić kao beba izgubljena u šumi
Semir Štilić

Lech u katastrofalnoj formi

Štilić kao beba izgubljena u šumi

Nakon poraza u prošlom kolu od varšavske Legije (0:2) ekipa za koju nastupa bh. reprezentativac Semir Štilić, Lech iz Poznana, zapala je u veliku krizu.

Lech već na početku sezone zaostaje za vodećom Wislom iz Krakowa cijelih devet bodova i nije ni nalik na ekipu koja je prošle sezone igrala odlično i u Kupu UEFA, ali i domaćem šampionatu Poljske.

U sivilo ekipe uklopio se i reprezentativac Bosne i Hercegovine i nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara Semir Štilić, koji je prošle sezone blistao u dresu poljske ekipe, te ponio i epitet najboljeg stranog igrača poljske lige.

Poljski mediji pozabavili su se lošom formom Lecha i kao glavni razlog tome naveli prodaju Rafaela Murawskog, "za kojeg se ispostavilo da je bio najvažniji igrač ekipe iz Poznana. Murawski je bio organizator i vođa na terenu. Bez njegove pomoći na sredini terena Štilić izgleda kako mala beba izgubljena u šumi", navode poljski mediji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.