Štilić navijačima: Pjevajmo zajedno, Legia je kur*a!

Kako javljaju poljski mediji

Štilić navijačima: Pjevajmo zajedno, Legia je kur*a!

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Semir Štilić na udaru je poljskih medija. Ovaj put ne zbog eventualnog odlaska iz Lecha ili dobrih partija u dresu kluba iz Poznana...

Naime, Štilić je, kako sada stvari stoje, u nedjelju odigrao posljednju utakmicu za Lech. Njegov klub u gostima je remizirao sa Widzew Lodzom (0:0) i sezonu završio na četvrtom mjestu, bez plasmana u Evropu.

 

Samo bod više, na trećoj poziciji, nalazi se varšavska Legia koja će igrati Evropu. Upravo zbog tog kluba je Štilić "postao hit".

 

Naime, naš mladi veznjak vodio je navijanje na oproštaju od navijača na Trgu slobode. Uzeo je mikrofon u ruke te, valjda da impresionira navijače, počeo pjevati: "Legia je kurva". Zajedno s njim pjevalo je 3.000 navijača.

 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Štilić je u Lechu od 2008. godine i odlučio je na ljeto zaigrati u nekoj od ligi petica. Sve je izvjesniji transfer u njemačku Bundesligu. No, ovo mu definitivno nije trebalo.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti