Bh. nogometaš govorio za Imperia TV

Štilić: Nemam više kontakta s Lewandowskim

5

Komentari (5)

ajanbrrin
Stilic Semir unosi nemir...
Penderinos
Gledaj gdje je lewa a gdje ovaj završi. Šta ti je zivot
Santi
Lewa je canserijski napadac. Jedan od najboljih u zadnjih 20tak godina. Najbokji stranac u historije Bundeslige, medju najbokjih strijelcima njemacke lige i Bayerna, on je 1 od milijardu. Losa usporedba jer je pretesko da se s Lewom neko poredi. Kad sno kod Stilica, kamo srece da svaki nas fudbaler napravi karijeru kao Stilic, nasa drzava bi imala puno vise sportista ambasadora i bila bi puno cjenjenija.
Penderinos
@Santi nekoć reče onaj ubiparip da je stilic ledu hranio asistencijama, te da ga je tako progurao u karijeri, zato se pitam kako taj isti stilic nije uspio ostvariti bolji inostrani transfer
Rajvosa2019
Momentalno medju najboljim u PL , steta sto se prije par godina u inostranstvu nije probio - mogao je puno vise
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti