Štilić: Noga nije zadrhtala, bio sam skoncentrisan

Semir Štilić nakon novog trijumfa Wisle iz Krakova

Štilić: Noga nije zadrhtala, bio sam skoncentrisan

Wisla Krakov je u petak u okviru 13. kola poljske Ekstraklase upisala trijumf protiv Podbeskidziea rezultatom 3:2. 

Domaći su nakon 55 minuta igre gubili 2:0, a onda su se vratili u igru. Sva tri boda Wisli sa bijele tačke donio je Semir Štilić svojim novim golom u dresu ekipe iz Krakova. 

"Željeli smo doći do pobjede na laganiji način, a ne da prolazimo kroz takav horor. Međutim to je fudbal. Drago nam je što smo se uspjeli vratiti nakon dva gola minusa," rekao je Štilić i dodao: 

"Noga nije zadrhtala. Bio sam skoncentrisan. Malo nervozan, ali fudbal je sport sa mnogo adrenalina, potrebno je mnogo živaca. Sestra mi je bila u posjeti ovaj gol posvetio sam njoj," kaže Štilić. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

"Drago mi je što sam zdrav i u dobroj formi i vidjet ćemo šta će biti dalje. Sretan sam u Krakovu, imam važeći ugovor, idemo korak po korak," rekao je Štilić za medije u Poljskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.