Štilić ponovo pogodio za Lech
Semir Štilić

Klub iz Poznana savladao Plzen sa 3:1

Štilić ponovo pogodio za Lech

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić izgleda da se opet nalazi u vrhunskoj formi, o čemu svjedoče golovi u pripremnim susretima.

Lech iz Poznana, klub nekadašnjeg fudbalera sarajevskog Željezničara, u prijateljskoj je utakmici u sklopu priprema za narednu sezonu sa 3:1 savladao Plzen, a Štilić se uspio upisati u listu strijelaca.

Zanimljivo je da su sva četiri gola u ovom susretu postignuta u prvom poluvremenu, a reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je strijelac trećeg gola za Lech dvije minute prije kraja prvog poluvremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.