Štilić sa Lechom osvojio Kup Poljske

Štilić sa Lechom osvojio Kup Poljske

Ekipa Lecha iz Poznana, za koju nastupa reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić, osvojila je fudbalski Kup Poljske.

Lech je u finalu slavio sa minimalnih 1:0 u susretu sa ekipom Ruch Chorzova, a jedini gol na ovom susretu bio je djelo Peszka u 51. minutu susreta.

Nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara i reprezentacije Bosne i Hercegovine, te dobitnik nagrade za najboljeg mladog fudbalera u državi u izboru portala SportSport.ba, Semir Štilić, započeo je susret od prve minute, a u 73. minuti je zamijenjen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.