Štilić se oprostio od Lecha

Istekao ugovor

Štilić se oprostio od Lecha

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić i službeno se oprostio od Lecha i njegovih navijača.

Štiliću za koji dan ističe ugovor sa ovom poljskom ekipom, a kako nije produžio ugovor, od naredne sezone nositi dres neke druge ekipe.

 

"Želio bih da u budućnosti odem u klub koji igra brz i napadački fudbal, kao što je to igrao Lech u prve dvije, tri godine mog boravka ovde. Moje najbolje vrijeme u Lechu bilo je na samom početku", kaže Štilić za klupsku stranicu.

 

"Nikada neću zaboraviti utakmicu sa bečkom Austrijom, kada smo pobijedili u dramatičnim okolnostima u Evropskoj ligi. Bilo je i loših trenutaka, kao naprimjer kada smo sezonu završili na petom mjestu", dodao je Štilić.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

 

Štilić će karijeru najvjerovatnije nastaviti u Olympiacosu ili Borussiji iz Moenchengladbach.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti