Štilić: Shvatili smo ozbiljno ovu utakmicu od početka do kraja

Željo bolji od Mladosti

Štilić: Shvatili smo ozbiljno ovu utakmicu od početka do kraja

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara danas su na svom terenu deklasirali Mladost sa 6:1 u osmini finala Kupa BiH.

Plavi s Grrbavice su bez većih problema došli do plasmana u četvrt finale, a navijači Želje vidjeli su čak sedam golova na ovoj utakmici.

Nakon utakmice veznjak sarajevskog tima Semir Štilić izjavio je da se igrači Želje već sada fokusiraju na meč Premijer lige protiv Borca.

"Shvatili smo ozbiljno ovu utakmicu od početka do kraja i zasluženo pobijedili. Ovakve pobjede mogu doći dobro ekipi. Svaki igrač je dao doprinost i možemo biti zadovoljni. Imamo bitan meč za vikend i okrećemo se tome sada", rekao je Štilić.

Osvrnuo se i na činjenicu da je Željezničar još uvijek bez poraza.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Pa ne znam. Uvijek su velika očekivanja od mene samog, ali i od navijača. Sada je dobro i nadm se da će to potrajati što duže. Tek smo na 30% sezone i trebamo izgurati ovako do kraja i tek onda možemo reći da smo odraditli posao"

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti