Štiliću i Bunozi bod na gostovanju kod Lechije

Ekstraklasa, 24. kolo

Štiliću i Bunozi bod na gostovanju kod Lechije

Nakon sjajne partije u gradskom derbiju protiv Cracovije, bh. internacionalac Semir Štilić nastavio je u dresu Wisle Krakov u okviru 24. kola poljske Ekstraklase remizirao na gostovnju kod Lechije odigravši 0:0.

Nekadašnji fudbaler Željezničara i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine našao se od prve minute u sastavu svog tima, baš kao i nekadašnji U-21 reprezentativac BiH Goran Bunoza, dok je na suprotnoj strani od prve minute zaigrao Stojan Vranješ.

U susretu koji nije obilovao pretjerano kvalitetnim fudbalom, na kraju nije viđen niti jedan pogodak, a sva tri bh. internacionalca odigrala su po 90 minuta za svoje timove. 

Nakon današnje raspodjele bodova Wisla se nalazi na drugom mjestu na tabeli poljske Ekstraklase, sa pet bodova zaostatka za vodećom Legijom koja ima 49, te četiri boda prednosti u odnosu na trećeplasirani Rucha koji je sa 2:1 ranije danas savladao Widzew Lodz.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Ekstraklasa, 24. kolo:
Lechia – Wisla 0:0
Ruch - Widzew Lodz 2:1 (Starzyński 31, Kuswik 50 / Cetnarski 80) 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.