5

Komentari (5)

ismir rasimovic
sad ce ga jos i za rasizam optuziti jer je izbacio i Djourua...ccc.pa trener je taj koji odlucuje i procjenjuje ko jos uvijek treba i ko jos moze dosta toga dati za ekipu,a ova cetvorica su eto dali svoje ...a samo se eto Behrami oglasio."interesantno" u najmanju ruku.
HasAnnn
Šiptari i Turci ista sorta, gori od goreg, Behrami ima 33.g i cudi se zasto nema vise mjesta oko njega, ista prica kao Turci sa Ozilom i laži oko tobože rasizma, puna podrška Bosancu Petkoviću !!!!
HasAnnn
sta iskompleksirani? cemu minusi? boli vas ovo za turke? šiptare? preci oni nego nas Bosanac? pronadjite se dok jos nije kasno
Keno
Jos si dobro proso care s 16-6
Svojprisebi
de ti to jarane objasni budalama hoce da budu turci a igraju uz uzicko kolo :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti