Stiže veoma bogata ponuda za Walcotta

Želi ga Everton

Stiže veoma bogata ponuda za Walcotta

Engleski reprezentativac Theo Walcott (28) mogao bi ovog ljeta napustiti ekipu Arsenala, prenosi Sunday People.

Walcott se već neko vrijeme povezuje sa odlaskom iz kluba u kojem je počeo karijeru, a naredna destinacija mogao bi biti Everton. 

Ekipa koju sa klupe predvodi holandski stručnjak Ronald Koeman ima mnogo novca na raspolaganju nakon prodaje Romelua Lukakua u Manchester United, a za Walcotta namjeravaju ponuditi oko 30 miliona funti, prenosi isti izvor. 

Podsjetimo da se Walcott u posljednje vrijeme muči sa pronalaskom puta do prve postave Arsenala, a u Evertonu bi mu to mjesto vjerovatno bilo zagarantovano. Svakako da bi ovo za tim sa Goodisona bilo veliko pojačanje nakon povratka Waynea Rooneyja. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Walcott je prošle sezone odigrao 28 mečeva u Premiershipu te je postigao 10 golova uz dvije asistencije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi