Stižu prve reakcije na Mourinhovu provokaciju: Scholes nije impresioniran
(Foto: EPA) Mourinho je svojim provociranjem zamalo izazvao sukob sa igračima Juventusa. Ipak, brzo se sve smirilo

Nakon pobjede nad Juventusom

Stižu prve reakcije na Mourinhovu provokaciju: Scholes nije impresioniran

Manchester United je nakon spektakularnog preokreta i dramatične završnice stigao do pobjede nad Juventusom u Torinu rezultatom 1:2.

Nije se činilo većim dijelom susreta da United može do pobjede, ali kada su Crveni đavoli ipak smogli snage za preokret i njihov trener Jose Mourinho je dočekao svojih pet minuta.

Provocirao je nakon zadnjeg sudijskog zvižduka navijače Juventusa i zamalo izazvao sukob sa fudbalerima Stare dame, a to se nije svidjelo ni legendi United Paulu Scholesu.

"Trebate imati malo stila kada pobijedite. Mislim da nema potrebe za takvim stvarima... Idi do tribine i pozdravi svoje navijače", izjavio je Scholes, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ono što je uradio je potpuno bespotrebno, ali on je jednostavno takav".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ceSoloInter
lako je tebi smrdo Scholes pametovati, sto nisi bio tamo i trpio uvrijede...doktore mourinho vrati se jednog dana u inter, makar na polusezonu
14 51
misak
Kako je to loš i neotesan čovjek da je to nevjerovatno , a i dan danas ima veliki broj poštovalaca.
35 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi