Stjepan Lončar pred odličnim transferom

Sjajne igre u dresu Rijeke nisu ostale nezapažene

Stjepan Lončar pred odličnim transferom · Saznajemo

Haris Zilić

Bh. reprezentativac Stjepan Lončar je pred odličnim transferom, nakon fenomenalne sezone u dresu Rijeke.

Prema saznanjima portala SportSport.ba, Monza je ozbiljno zagrizla za veznjaka Rijeke i reprezentacije Bosne i Hercegovine, a nije prvi put da Silvio Berlusconi "šopinguje" u HNL-u.

I Mirko Marić je iz Osijeka otišao put Monze.

Monza je ambiciozan klub, ali na promociju u Seriju A će izgledati sačekati bar još jednu sezonu, jer su u prvoj utakmici polufinala Serije B poraženi od Cittadelle sa 3:0 i ako se ne desi čudo u revanšu oprostit će se od play offa.

Što se tiče Lončarovog transfera, Monza bi mogla fino profitirati, jer je pomenuti veznjak od ljeta slobodan igrač.

Naš reprezentativac je od početka godine na radaru inostranih klubova, a odigrao je i nekoliko odličnih partija u Evropa ligi za tim sa Rujevice. Spominajli su se neki španski klubovi, čak i engleski Norwich.

Bivši fudbaler Širokog postao je standardan reprezentativac Bosne i Hercegovine, a za naš A tim skupio je devet nastupa. Prethodno je upisao i 15 nastupa za mlađe selekcije Bosne i Hercegovine.

Trenutna vriejdnost prema transfermarktu mu iznosi 2,5 miliona eura, a ugovor sa Rijekom ima do juna ove godine.

Top Komentari

pero98
Odličan igrač, zaslužio je. Forza Fiume.
4 2
jassony
I ova prevara da se proda i da ga se reprezentacija kutarise vise
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi