Edin Džeko nije jedini - Još jedan reprezentativac propušta meč s Italijom

Radeljić neće igrati

Edin Džeko nije jedini - Još jedan reprezentativac propušta meč s Italijom

Eldar Ganibegović

N/FSBiH je potvrdio da osim Edina Džeke Sergej Barbarez neće moći računati na još jednog igrača. Radi se o Stjepanu Radeljiću.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u prijateljskoj utakmici poražena od selekcije Engleske rezultatom 3:0.

Danas su doputovali u Pisu gdje će se pripremati za narednu utakmicu, onu protiv Italije 9. juna u Empoliju, također prijateljskog karaktera.

Večeras je u Olimpijskom centru Tirenija odrađen trening regeneracije za igrače koji su igrali sinoć u Engleskoj, dok su drugi trenirali jačim intenzitetom.

Na svom sajtu N/FSBiH je potvrdio da u avionu s ekipom nije bilo Edina Džeke, kao ni Stjepana Radeljića i oni će propustiti meč s Italijom.

Oglasi

Selektor Sergej Barbarez i direktor Emir Spahić otputovali su odmah u Bolognu gdje od 21:00 Italija igra prijateljsku utakmicu protiv Turske.

Večeras je u Pisi dakle bio na rasporedu trening zatvoren za javnost, dok je sutra prema planu slobodan dan za igrače.

U četvrtak i petak trebali naši reprezentativci trenirati u Olimpica of Tirrenia centru u Pisi, koja je od Empolija inače udaljena oko 50 kilometara.

Za subotu je planirana press konferencija u 18:30, a pola sata kasnije počet će i zvanični trening na Carlo Castellani stadionu, koji će biti otvoren za medije 15 minuta.

Dan kasnije, od 20:45, dakle, igramo prijateljski susret s Italijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi