Stjepanović: Dat ćemo maksimum za pobjedu

Bratstvo dočekuje Podgrmeč

Stjepanović: Dat ćemo maksimum za pobjedu

Fudbaleri Bratstva se nakon poraza od Jedinstva (3:0) okreću utakmici protiv Podgrmeča. 

Tim iz Gračanice će sutra u susretu 17. kola Prve lige FBiH na svom stadionu "Luke" dočekati Podgrmeč koji je jedan od kandidata za ispadanje u niži rang, a da u Bratstvu ne nedostaje motiva potvrdio je i Mladen Stjepanović.

"Utakmicu sa Podgrmečom dočekujemo u dobrom raspoloženju, iako ovaj put nećemo moći računati na nekoliko igrača. Bez obzira, svi mi koji budemo u konkurenciji ćemo dati svoj maksimum da po teškom terenu ostvarimo pobjedu i svjesni smo da to neće biti nimalo lagan zadatak", kazao nam je prvotimac Bratstva i potom dodao:

"Želim da u debiju pred publikom u Gračanici ostvarimo sigurnu pobjedu i da pokažemo da nismo ekipa za sredinu, već za gornji dio tabele u Prvoj ligi FBiH", dodao je Stjepanović koji je u Bratstvo stigao iz ljubuške Sloge.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trener Irfan Džindo u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na Ikanovića, Pantića i Kadića koji su povrijeđeni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti