U Bihać stiže Igman

Stjepanović uoči Igmana: Sve osim pobjede bio bi neuspjeh

U 17. kolu Prve lige Federacije BiH snage će Pod borićima odmjeriti prvoplasirano Jedinstvo i Igman koji ove sezone vodi grčevitu borbu za opstanak. 

Cilj bihaćkog prvoligaša je jasan, Premijer liga, a ukoliko žele nastaviti u tom smjeru sutrašnja pobjeda nad Igmanom ne smije doći u pitanje. 

Naš današnji sagovornik iz redova Jedinstva bio je veznjak Mladen Stjepanović koji je u prošlom kolu bio jedan od najboljih pojedinca u meču s Gradinom.

„Sigurno da očekujemo pobjedu, moramo da ovjerimo ove bodove iz Srebrenika i sve osim pobjede za nas bi bilo jako veliki neuspjeh. Znamo šta nam je cilj, a to je da uđemo u Premijer ligu“, govori Stjepanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bišćani su u prvoj utakmici s Igmanom slavili sa 4:0, međutim, Stjepanović sada poziva na oprez.

„U prvom dijelu je bilo laganih 4:0 rezultatski, ali mislim da će sutra biti mnogo teže. Oni su u ovom prijelaznom roku doveli par igrača, žele da ostane u ligi i biće veoma teško. Samim time, zbog ovih vremenskih uslova i sigurno biće mnogo teže nego u prvom dijelu“.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.