Što na umu, to na drumu: Izjave premijerligaških trenera koje su obilježile 2017. godinu

Što na umu, to na drumu: Izjave premijerligaških trenera koje su obilježile 2017. godinu

Admir Adžem (FK Željezničar)

Edmir Škorić
Kao i svaka dosad, tako je i 2017. godina bila prepuna zanimljivih scena u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a treneri ili predstavnici klubova ponekad se, u elementu ili pod dozom ljutnje, izraze možda onako kako prvobitno nisu željeli.

Željezničar je u drugom kolu Premijer lige BiH poražen od Mladosti na gostovanju s 2:1, a nakon meča Admir Adžem je bio izuzetno ljut.

U elementu je kazao kako je "Željezničar grad iz metropole".

"Raspravit ćemo kako smo ušli u utakmicu i kako smo sramno odigrali prvih deset minuta. To je naša interna stvar koju ćemo probati riješiti, ali neke druge stvari mene bole. Neću govoriti o suđenju, samo hoću da kažem da je Željezničar grad iz metropole, Željezničar je najtrofejniji klub i ne smije ovo sebi dozvoliti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi