Što na umu, to na drumu: Izjave premijerligaških trenera koje su obilježile 2017. godinu

Što na umu, to na drumu: Izjave premijerligaških trenera koje su obilježile 2017. godinu

Edis Mulalić (FK Mladost DK)

Edmir Škorić
Kao i svaka dosad, tako je i 2017. godina bila prepuna zanimljivih scena u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a treneri ili predstavnici klubova ponekad se, u elementu ili pod dozom ljutnje, izraze možda onako kako prvobitno nisu željeli.

Mulalić je poznat kao čovjek koji bez dlake na jeziku kaže što mu je na pameti i često biva suspendovan zbog toga. Bivši trener Željezničara, a danas kakanjske Mladosti, naprosto uvijek novinarima servira tiražne naslove.

Nakon poraza od bivšeg kluba Željezničara od 2:0 na Grbavici.

"Koju god utakmicu igramo protiv velike ekipe, desi se nešto. Kako? Zašto nas se ne pusti da igramo lopte. Svi kažu: 'Mulalić mahnita', ali niko se ne pita zašto. Ja bih volio da imamo kadar kao Željo, ali to nije moguće".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi