Što na umu, to na drumu: Izjave premijerligaških trenera koje su obilježile 2017. godinu

Ispeci pa reci

Što na umu, to na drumu: Izjave premijerligaških trenera koje su obilježile 2017. godinu

Edmir Škorić
Kao i svaka dosad, tako je i 2017. godina bila prepuna zanimljivih scena u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a treneri ili predstavnici klubova ponekad se, u elementu ili pod dozom ljutnje, izraze možda onako kako prvobitno nisu željeli.

Uz to, treneri često budu kažnjeni jer im pred kamerama "izleti" nešto što se kosi s pravilnikom ponašanja u Nogometnom savezu BiH, pa su onda prisiljeni da zbog nepromišljenosti plate određeni novčani iznos.

Dešavali su se i razni lapsusi, nevjerovatna poređenja, bilo je i onih koji su bez dlake na jeziku pucali po sudijama, vlastitim igračima i, ruku na srce, svi više volimo trenera koji će izaći pred kameru i biti ono što jest i reći što mislil, nego one koji su tu tek reda radi i sve što umiju je "čestitam rivalu na pobjedi, zasluženo je ostvarena".

U svakom slučaju, Admir Adžem, Edis Mulalić, Kemal Hafizović, Husref Musemić, Baka Slišković... autori su izjava koje su po bile najposjećenije i najgledanije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hajde da se malo prisjetimo tih izjava za kraj ove izuzetno sadržajne godine kada je u pitanju Premijer liga BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi