Pogba na Twitteru ismijavao vlastiti način izvođenja penala

Nakon brojnih šala na njegov račun

Pogba na Twitteru ismijavao vlastiti način izvođenja penala

Vezni fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba još uvijek je u centru pažnje zbog načina na koji je izveo penal protiv Evertona u nedjelju poslijepodne.

Pogbi je za izvođenje tog penala bilo potrebno više vremena nego Usainu Boltu kada je oborio rekord na 100 metara, pa je Francuz postao predmet šale na društvenim mrežama.

Sada se odlučio i sam našaliti na svoj račun, pa je snimio jedan video na kojem pokazuje novi način ulaska u automobil, a on je identičan izvođenju penala protiv Evertona.

Pogledajte i sami:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti