Sloboda traži lidera na terenu, hoće li to biti Stojan Vranješ?

Povratak u Premijer ligu je blizu

Sloboda traži lidera na terenu, hoće li to biti Stojan Vranješ?

E. Škorić

Nakon što su danas dogovorili saradnju sa iskusnim napadačem Nikolom Komazecom, u Slobodi su u potrazi za novim pojačanjima.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, u klubu smatraju da im je potreban lider na terenu i čovjek koji će moći da "povuče" ekipu, a želja je da to bude iskusni Vranješ.

Navodno su čelni ljudi tuzlanskog kluba kontaktirali Vranješa, a da li će doći do dogovora bit će poznato u narednih nekoliko dana.

Nekadašnji reprezentativac BiH je posljednji angažman imao u dalekom Bangledešu, ali je od ovog ljeta slobodan igrač. Prethodno je igrao za Borac kojem je donio titulu, a bio je i član Željezničara. U inostranstvu je ostavio traga igrajući u Poljskoj i Rumuniji, a bio je jedno vrijeme i član srbijanske Vojvodine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako se primiče 36. godini, veznjak bi svakako bio premija za mnoge klubove, a na Tušnju se nadaju da će obući njihov dres i da će svojim majstorijama uveseljavati publiku, ali i Slobodi donositi važne bodove.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
vranjko ce ispast sa slobodom u lizi star je on fala na 400 lajkova fahro
10 21
elvirbaljic
Komazec 35, Vranjes 35...hajde ako im je zelja nek dovedu, ali daj boze da oni donesu prevagu. U Borcu ga gurao Gigovic, ko ce u Slobodi?
14 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi