Šest golova u ludom meču, ali majstorija Stojana Vranješa je priča za sebe

Sjajan gol

Šest golova u ludom meču, ali majstorija Stojana Vranješa je priča za sebe

Edmir Škorić

Nekadašnji reprezentativac BiH Stojan Vranješ postigao je sjajan gol u 3:3 remiju njegove ekipe Bashundare i Sheikh Jamala u prvenstvu Bagladeša.

Zanimljivo je da do 71. minute nije postignut nijedan pogodak, a onda čak šest za 20 minuta.

Prvo su gosti poveli preko Valijanova u 71. minuti, da bi potom bivši kapiten banjalučkog Borca zabio spektakularan gol iz slobodnjaka za 1:1.

Uslijedila su dva gola gostiju u razmaku od dvije minute, pa su vodili 3:1 do 80. minute, a onda Kingsley u dva-tri minuta postiže dva gola za Bashundaru, pa je završilo rezultatom 3:3.

Vranješ je igrao do 87. minute i ovo je njegov drugi gol u prvenstvu, a nakon 11 kola njegova ekipa je prva s 26 bodova, dok je drugoplasirani Abahani Limited sa 22, a trećeplasirali Sheikh Jamal sa 21 bodom.

Tridestepetogodišnji Vranješ je u Bangledeš stigao u novembru prošle godine.

Top Komentari

Dragan_B
iiidemooo Bangladeš !
3 0
King_Kenny
...u ligi Bangladesa zabio 2 gola na 11 utakmica,svaka cast...vidi se da fale sudije iz BH lige da poguraju kojim penalom u svakom kolu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi