Stojanov: Utakmica protiv Mladosti jedna je od najbitnijih

Prvi strijelac Jedinstva

Stojanov: Utakmica protiv Mladosti jedna je od najbitnijih

U prošlom kolu Prve lige Federacije BiH bihaćko Jedinstva brojalo je do šest u Livnu, a momčad Ervina Smajilagića ovjeru bodova tražit će u subotu na svom stadionu protiv Mladosti. 

Optimizam uoči subotnje utakmice nije krio ni napadač Uroš Stojanov, čija je golgeterska forma poprilično ohrabrila Bišćane u borbi za Premijer ligu. 

"Utakmica protiv Mladosti za nas je jedna od najbitnijih u sezoni i sigurno da vjerujem u pobjedu  svog Jedinstva. Na terenu ćemo dati maksimum, kako bi osvojili tri boda i u dobrom raspoloženju  dočekali derbi sa Slobodom“, kazao je Stojanov za SportSport.ba

U dosadašnjem dijelu prvenstva, ovaj 25-godišnji napadač postigao je 12 golova, a već ovog vikenda  imat će priliku da popravi taj bilans. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Golovi su za mene mnogo bitni, kao i za svakog napadača. Smatram da je najbitnije da pobjeđujemo  i da ostanemo na prvoj poziciji, a ako je to uz moje golove, onda još bolje".

"Bila bi prava satisfakcija  kada bih bio prvi strijelac lige, ali trenutno mi je jedina želja da s Jedinstvom uđem u Premijer ligu",  dodao je Stojanov.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.