Stojanović odgovorio Rahimiću: Meni ne treba prijetiti, neka to ostavi za sebe!

Jasan je bio prvotimac Olimpika

Stojanović odgovorio Rahimiću: Meni ne treba prijetiti, neka to ostavi za sebe!

S. Mlaćo

Razočaran je bio Ibro Rahimić nakon meča na Otoci između Olimpika i Veleža (2:2). Naime, Rahimić je optužio Danijela Stojanovića i Zajka Zebu za psovanje njegove rahmetli majke.

"Nisam zaslužio da mi neko j..e majku. Moja majka je rahmetli, a Zebi i Stojanoviću će se vratiti, vidjećemo se nekada", rekao je Rahimić, te je dodao:

"Zeba je došao i počeo me vrijeđati, pa mali Handžić, pa mi je Stojanović opsovao majku. Ja sam onda reagovao, ne krijem šta sam rekao, ali neću na sebe dati. Ja nikom ne psujem, ali da mi neko 100 puta psuje i da me vrijeđa... Nikad to ne bih Zebi uradio prvi, 100 puta mi je opsovao majku. On misli da je neka ličnost, neki kabadahija. Stojanović i on su mi psovali majku, svjestno. Nisam došao ovdje da mi neko psuje, a kada mi to neko opsuje i ujede me neće mu biti lako. Nikome nisam opsovao, uvijek sam korektan. Najbolje je da mu kažem 'bravo'., kazao je Rahimić.

Stojanović je također bio razočaran i odlučio je odgovoriti Rahimiću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nismo djeca. Može sada reći ko šta hoće. Možda su izjave došle iz neke nervoze koja se uvukla u Rahimića zbog rezultata... Te nekakve prijetnje neka ostavi za sebe, meni ne treba prijetiti", kazao je Stojanović.

Ističe da je žalosno što mu je Rahimić psovao ustašku majku, a u isto vrijeme je pedagog i trener.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

*p!p!t@*
jebem vam i ja sve ustaško fašisti
17 0
nijepoznat
Ibro peder guzi se sa onim nigerom i cigom fajicem
1 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi