Plemići pronašli rješenje na golmanskoj poziciji?

Lučić iz Radnika interesantan Zrinjskom

Plemići pronašli rješenje na golmanskoj poziciji?

E. Čaušević

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine ekipa Zrinjskog uskoro će početi pripreme za novu sezonu.

U mostarskom klubu još uvijek slažu kockice što se tiče igračkog kadra, a velika potraga i dalje je za novi golmanom nakon što je Kenan Pirić napustio Plemiće.

S klubom iz Mostara povezuju se brojna imena, a kako nezvanično saznajemo interesantan im je i golman Radnika, Mladen Lučić.

Iskusni 32-godišnji golman je već dvije sezone standardan na golu kluba iz Bijeljine i svojim partijama očito je skrenuo interes Zrinjskog. U ovoj sezoni Lučić je u Premijer ligi BiH na golu Radnika bio 29 puta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lučić je ponikao u Slaviji iz Lukavice, a kasnije je igrao još za Olimpik i Borac, dok je uu radnik stigao prije dvije godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi