Miloš Stojčev, strijelac gola protiv Širokog

Stojčev: Važna pobjeda, idemo dalje

Midhat Šljivak, foto: T. Hebib

Miloš Stojčev prekrasnim pogotkom je donio pobjedu Sarajevu protiv Širokog.

Stojčev je pogodio u 78. minuti sjajnim lobom za pobjedu bordo tima od 2:1, a nakon meča je istakao da je ova pobjeda izuzetno važna za FK Sarajevo.

"Jako važna utakmica za nas. Imamo dva vezana derbija, gdje možemo dosta odlučiti za prvi dio sezone. Sada slijedi Zrinjski, koji je također jako bitan za nas", istakao je Stojčev.

Milošu je ovo vjerovatno bila posljednja utakmica u bordo dresu.

"Postoje izgledne šanse da napustim FK Sarajevo. Ne bih davao previše važnosti tome, još sam vezan ovdje. Ako se gleda samo gol, ovo je jedna od boljih utakmica. Neko vrijeme sam tražio formu i slažem se da je ovo jedan od boljih nastupa", istakao je Stojčev.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo u narednom kolu igra protiv Zrinjskog, a u bordo timu se nadaju još jednoj pobjedi.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.