Stojić predstavljen u Modriči: Na muci se poznaju junaci

Nekadašnji prvak dobio novog trenera

Stojić predstavljen u Modriči: Na muci se poznaju junaci

Nekadašnji šampion naše zemlje FK Alfa Modriča u utorak je imenovao novog šefa stručnog štaba.

Nakon što je došlo do raskida saradnje sa Bojanom Magazinom, čelnici Alfa Modriče su za novog trenera odlučili imenovati Marka Stojića je prethodno vodio Tekstilac iz Dervente.

Stojić je jučer i zvanično predstavljen kao novi šef stručnog štaba, a od njega se očekuje samo jedno, da vrati Modriču na pobjednički kolosijek u 1. ligi RS.

"Situacija poslije prva tri kola nije baš najbolja, ali nadam se da ćemo to popraviti. Imamo težak raspored, no na muci se poznaju junaci. Nijedna utakmica neće biti laka, morat ćemo izgarati na terenu, jer samo tako možemo ostvariti ono što smo zacrtali", kazao je Stojić.

Velika očekivanja imaju i u rukovodstvu kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Od Stojića očekujem i rezultate i povratak klime u Alfa Modriču. Na sastanku smo analizirali sve nedostatke u dosadašnjim utakmicama. Sljedeće dvije utakmice moramo dobiti po svaku cijenu kako bismo vratiti ugled klubu i ujedno obradovali naše navijače", kazao je potpredsjednik kluba Ilija Jevtić.

Alfa Modriča se u 1. ligi RS trenutno nalazi na posljednjem mjestu s jednim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi