Sloga tri od tri, Borcu bod u Janji, pobjeda Slavije

3. kolo Prve lige Republike Srpske

Sloga tri od tri, Borcu bod u Janji, pobjeda Slavije

S. Mlaćo

Danas je odigrano svih sedam susreta 3. kola Prve lige RS. OFK Sloga je na gostovanju kod Slobode slavila sa 2:0 te upisala svoju treću pobjedu. 

Strijelci za goste bili su u desetoj minuti Ivan Delić, te 57. Dušan Ristić.

Pogodaka nije bilo u duelu Rudar Prijedora i Kozare, kao ni u duelu Podrinja i Borca (0:0).

Sutjeska je u Modriči bila bolja od Alfa Modriče 2:1. Gosti su poveli pogotkom Mrgude, izjednačio je Šuka, a konačnih 1:2 postavio je Rašević.

Isti rezultat viđen je u duelu Slavije i Drine. Slaviju je u vodstvo doveo iskusni Zoran Kokot već u četvrtoj minuti, a na 2:0 povisio je u 29. minuti sa 11 metara Igor Radovanović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Počasni pogodak za goste postigao je u 90 minuti Siniša Jevtić.

Remi je viđen u Derventi gdje je Tekstilac ugostio Željezničar Sport Team. Tekstilac je u vodstvo doveo Jolović, a bod gostima donio je pogotkom u 80. minuti Kulenović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti