Stojkić: Bit će neobično bez publike ali pobjeda nam je imperativ

Plemići zadnji meč polusezone igraju u petak

Stojkić: Bit će neobično bez publike ali pobjeda nam je imperativ

Kapetan HŠK Zrinjskog Pero Stojkić još uvijek je u fazi oporavka od ozljede, ali već neko vrijeme je u punom treningu i na dispoziciji treneru Sliškoviću koji kapetana još pomalo dozira. Obzirom na tešku situaciju s ozljedama u klubu Stojkić bi se trebao naći u rosteru za posljednju utakmicu polusezone koju Zrinjski igra kući s Krupom.

Utakmica će se igrati u malo neobičnom terminu, u petak u 14h i to pred praznim stadionom što će svakako biti neobično igračima i jedne i druge momčadi. Sličnog razmišljanja je i Pero Stojkić koji misli da položaj Krupe na ljestvici nije realan:

"Neće nas zavarati to što su oni zadnji na tabeli. Dokazali su to sad protiv Željezničara a mi po pravilu igramo teško protiv njih jer su organizirana i čvrsta ekipa, a evo u najgore vrijeme po nas izlaze iz krize rezultata. Mi imamo svojih problem no uspjeli smo slaviti na teškom gostovanju u Tuzli. Sada taj rezultat moramo potvrditi kući protiv Krupe da spriječimo da nam glavni konkurenti FK Sarajevo pobjegnu na više od 5 bodova. Bit će malo neobično igrati pred praznim tribinama i bez podrške Ultrasa no to nam ne smije biti alibi. Sve osim pobjede neće biti dobro za nas ali mislim da ćemo budemo li na svojoj pravoj razini doći do bodova, iako će biti sve osim lako - najavio je susret protiv Krupe kapetan državnog prvaka Pero Stojkić.

Utakmica HŠK Zrinjski - FK Krupa igra se u petak u 14h na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi