Stojkić: Želimo se revanširati za jesenji poraz

Zrinjski dočekuje Željezničar

Stojkić: Želimo se revanširati za jesenji poraz

M. Maksimović

Lider Zrinjski spremno dočekuje sutrašnji derbi protiv Željezničara na stadionu Pod Bijelim brijegom. 

Vjetar u leđa bila je pobjeda i dobro izdanje na utakmici protiv Krupe, što je kapiten Pero Stojkić apostrofirao kao naznaku dobre igre i na sutrašnjem derbiju.

“Trebala nam je ta pobjeda nad Krupom koja je vratila mir i popravila raspoloženje. Spremni smo i motivisani u nadi da ćemo pobijediti i  pobjeći Željezničaru ponovo na četiri boda prednosti”, izjavio je Stojkić za SportSport.ba.

Nerado se sjeća utakmice koju je Zrinjski jesenas izgubio od Željezničara Pod Bijelim brijegom. 

“Nije nam tog dana ništa išlo od ruke i na kraju smo morali čestitati gostima. Sutrašnja utakmica je idealna prilika da se revanširamo za taj težak poraz”, dodaje Stojkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Zrinjskog Blaž Slišković sutra će ponovo biti na slatkim mukama jer može računati na sve igrače iz rostera. Povrijeđenih, ni kartoniranih igrača nema.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi