Stojković: Najveći grijeh su suze dječje, Glođoviću

Bivši golman Partizana kritikovao suđenje na derbiju

Stojković: Najveći grijeh su suze dječje, Glođoviću

D. Vejo

Burna utakmica viđena je u proteklom, jubilarnom 150. vječitom derbiju. Iako su crno-bijeli poveli golom Gogua, izabranici Grofa Božovića su ekspresnom brzinom preko Ibaneza i Vieire preokrenuli rezultat i tako donijeli pobjedu svom timu. Mnogo kritika je nakon meča bilo upućeno na suđenje Vlade Glođovića.

Nakon što se nije oglasio na kontakt u šesnaestercu između mladog napadača Partizana, Nemanje Mihajlovića i štopera Zvezde Marka Petkovića, te ni u drugoj situaciji kada je iz čiste igre mladi napadač postigao gol, izazvalo je gnjev kod mnogih. 

Prvu reakciju pored igrača imao je i kormilar tima iz Humse Ivan Tomić koji je oštro osudio suđenje. Pored njega, oglasio se i nekadašnji golman crno-bijelih a sada član Izraelskog Maccabija Vladimir Stojković, koji nije mogao ostati ravnodušan. Poslao je jasnu poruku.

On je na društvenoj mreži Instagram, objavio snimak svog mlađahnog sina Lava, koji plače nakon poraza njegovih miljenika, ekipe Partizana uz prateću poruku: "Najveći grijeh su suze dječje, Glođoviću, Glođoviću".


Plac nakon poraza Partizana by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi