Stojković produžio ugovor sa Maccabijem iz Haife

Ništa od povratka u Partizan

Stojković produžio ugovor sa Maccabijem iz Haife

O. Lekić

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković produžio je ugovor sa Maccabijem iz Haife, potvrđeno je na zvaničnoj stranici ovog izraelskog prvoligaša.

Iskusni Stojković se ranije povezivao sa Partizanom u kojem je proveo možda i najbolji period karijere, međutim na kraju je odlučio produžiti svoj ostanak u Izraelu. Na stranici kluba nije navedeno na koliko godina je potpisao ugovor. 

"Došao sam u Maccabi prije godinu i pol dana i počeli smo da pravimo jako dobre stvari. Imam jaku vezu sa klubom i navijačima sve vrijeme", rekao je Stojković.

On je u karijeri, osim Partizana i Maccabija iz Haife, nastupio i za Crvenu Zvezdu, Nantes, Vitesse, Zemun, Sporting iz Lisabona, Getafe i Wigan, a za reprezentaciju Srbije na golu je stajao 65 puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.