Stojković: Sudac je kriv, ali siguran sam u prolaz

Golman Partizana nakon utakmice

Stojković: Sudac je kriv, ali siguran sam u prolaz

Partizan je sinoć u Humskoj remizirao sa Viktorijom iz Plzena odigravši 1:1.

Šampion Srbije je vodio sa 1:0 sve do 81. minute, kada je Reznik zabio za 1:1 nakon očiglednog ofsajda. Četiri minute kasnije, Partizan je ostao i sa igračem manje zbog drugog žutog kartona za Mitrovića, a to se nije svidjelo golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću.

"Vidjeli ste da smo dominirali 80 minuta dok nismo nepravedno dobili taj drugi žuti karton i mislim da je trebalo da pobijedimo. Primili smo gol iz prve ozbiljnije šanse gde je ofsajd bio očigledan jedan metar. Šta reći, hrabri nas što smo igrali ovako požrtvovano i mislim da ćemo sa ovakvom igrom sigurno proći dalje", započeo je Stojković, te nastavio:

"Sve je funkcionisalo kako treba, ali to je fudbal. Desi se jedna greška sudije koja može da promijeni čitav tok utakmice. Da je bilo malo sreće, da nisam imao igrača ispred sebe, i meni bi bilo lakše kod te šanse, ali sam bio zaklonjen. Nema veze, idemo tamo da pokažemo kako se bori za klub i siguran sam u prolaz".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Revanš meč Viktorije i Partizana zakazan je za 22. februar u Plzenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi