Stojković više nije mogao da trpi!

Oglasio se golman Partizana

Stojković više nije mogao da trpi!

A. Čaušević

Prošla su tri dana od beogradskog derbija, ali u Srbiji se strasti ne smiruju.

Partizan je prema prikazanom na terenu sa zasluženih 2:0 pobijedio Crvenu zvezdu, međutim polemika oko poništenog gola "Crveno-belim" ne prestaje.

Mnogi stručnjaki i analitičari smatraju kako je Zvezda oštećena za regularan gol, odnosno da Nemanja Milutinović nije faulirao Vladimira Stojkovića prilikom jednog kornera.

Stojkoviću je izgleda prekipilo od silnih komentara pa se sam odlučio oglasiti putem Twittera. Objavio je fotografije sporne situacije te postavio pitanje.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Rako, Igore i Milane, kakav je osjećaj kad svjesno lažete?", poručio je kapiten Partizana.

Top Komentari

Stojkoviću je izgleda prekipilo od silnih komentara pa se sam odlučio oglasiti putem Twittera. Objavio je fotografije sporne situacije te postavio pitanje. "Rako, Igore i Milane, kakav je osjećaj kad svjesno lažete?", poručio je kapiten Partizana. Moja napomena, mnogi gradjani u Srbiji pohadjali su skolu kod Dobrice Cosica u skoli se studira studija "Kako treba lagati" ta skola ciji je osnivac Dobrica Cosic i danas radi i postoji, najboli studenti te skole postau politicari Srbije.
1 0
AjdinVL
Daj nek me neko ošamari, da budem siguran da mi se nije pričinilo da su napisali "stručnjaki"! :O
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi