Stoke je u krizi, ali Hughes je optimističan po pitanju svog statusa u klubu

Loši rezultati u posljednje vrijeme

Stoke je u krizi, ali Hughes je optimističan po pitanju svog statusa u klubu

Eldar Ganibegović

Trener Stoke Cityja Mark Hughes tvrdi kako u ligi postoje trener koji u posljednje vrijeme ne prave dobre rezultate sa svojim klubovima, ali su i dalje nedodirljivi.

Stoke je u seriji loših rezultata i trenutno se nalaze na bod od zone ispadanja, dok su u posljednjih šest utakmica poraženi čak pet puta.

"Postoji mnogo klubova na dnu tabele, koji nemaju sezonu kakvu su očekivali. Iz mnogo razloga, veliki broj timova je promijenio menadžera."

"Ovaj klub nije, po mom mišljenju. No, možda sam ja sljedeći. Svi drugi su otišli i ja sam onaj zadnji koji je ostao. Dakle, došao je na mene red i to moram prihvatiti. Ima i drugih, vjerovatno u sličnoj situaciji - možda su oni nedodirljivi."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hughes je naglasio kako osjeća da nema boljeg kandidata za menadžera Stokea od njega, rekavši: "Ne po mom mišljenju."

Također je odbacio da će njegova subotnja utakmica biti posljednja na Britannia stadionu: "Ne mislim da je tako. Mediji će postavljati rokove, međutim takve stvari nisu tačne."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi