Sportskih pozdrava sve je manje

Dosta nervoze

Sportskih pozdrava sve je manje

Edmir Škorić

Manchester City je jučer sa 5:0 deklasirao Liverpool, a gosti su kraj meča dočekali s desetoricom pošto je isključen Sadio Mane.

Građani su u potpunosti nadigrali goste s Anfielda, pobjeda je itekako zaslužena, mada se Jurgenu Kloppu ne dopada to što je Maneu pokazan direktan crveni karton za start nad golmanom Edersenom.

Njemački trener bio je nezadovoljan na kraju, što zbog rezultata, što zbog suđenja, ali je svejedno prišao sudijama. Najprije im je imao šta prigovoriti, a onda je ispružio ruku. 

Jon Moss, sudija spomenutog meča, okrenuo se u namjeri da se pozdravi s Kloppom, čija je ruka već bila spuštena dok se udaljavao od "ljudi u crnom".

"Mislim da nije bio crveni karton. Sadio nije niti vidio golmana", rekao je Klopp nakon utakmice za Sky Sports. 

Kako je i menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho izbjegao pozdrav Marka Hughesa u duelu sa Stokeom (2:2), čini se da je ovog vikenda u Engleskoj dosta hladno. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi