Prekinuta sjednica Drugostepene komisije za licenciranje

Nastavak u utorak

Prekinuta sjednica Drugostepene komisije za licenciranje

M. Šljivak

Današnja sjednica Drugostepene komisije za licenciranje klubova Premijer lige BiH na kojoj su razmatrani zahtjevi klubova za licence u narednoj sezoni nije donijela previše toga.

Sjednica na kojoj se raspravljalo o dodjeli licenica klubovima za nastup u Premijer ligi je prekinuta, a njen nastavak je zakazan za utorak.

Navodno, od klubova koji na Prvostepenoj komisiji nisu dobili licencu za učešće u Premijer ligi, samo je NK Čelik danas promijenio status, dok su FK Borac Banja Luka, FK Sloboda Tuzla, NK Vitez Vitez i NK GOŠK još uvijek bez licence.

Ipak, konačna odluka će biti donijeta u utorak. Tada ćemo saznati konačnu sudbinu ostalih ekipa i hoće li ostale ekipe dobiti dozvolu za takmičenje ili će Premijer liga ostati bez planiranih članova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klubovi koji su dobili licencu za takmičenje u Premijer ligi BiH na Prvostepenoj komisiji su:

FK Sarajevo Sarajevo, NK Široki Brijeg Široki Brijeg, FK Željezničar Sarajevo, HŠK Zrinjski Mostar, FK Radnik  Bijeljina, FK Mladost Doboj-Kakanj i FK Krupa Krupa na Vrbasu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

korisnicko ime
Sprdnja od saveza. Cekaju da vide ko ce im dati najdeblju kovertu pa ce tako i odluciti. Nije njima bezze optuzenik i poznati prodavac utakmica ivan osim pocasni precjenik.
15 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi