Feđa Dudić ostaje na klupi GOŠK-a

Produžio ugovor

Feđa Dudić ostaje na klupi GOŠK-a

M. Šljivak

Feđa Dudić potpisao je novi ugovor sa ekipom GOŠK-a.

Ovaj mladi stručnjak potpisao je novi ugovor sa timom iz Gabele i u klubu bi trebao ostati do ljeta 2020. godine, a ovu vijest je za SportSport.ba potvrdio sportski direktor GOŠK-a Andrija Jurković. Također, u stručnom štabu GOŠK-a će i dalje biti Zaimović Dženan i Romeo Mitrović.

Dudić je na klupu ovog bh. premijerligaša stigao u novembru prošle godine umjesto Slavena Muse i zaista je na sjajan način vodio tim.

Gabeljani su odigrali fantastičan drugi dio sezone. Uspjeli su osigurati opstanak i sigurno je da će naredne sezone biti neugodan rival, posebno za timove sa vrha.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zahvaljujući sjajnim igrama u finišu sezone GOŠK je bio najuspješniji tim Lige za opstanak sa samo jednim porazom u 10 odigranih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi