Stoper Evertona doživio frakturu lobanje

Nesreća za sjajnog Keanea

Stoper Evertona doživio frakturu lobanje

Stoper Evertona Michael Keane doživio je malu frakturu lobanje na jučerašnjoj utakmici protiv Bournemoutha (2:2).

Keane se povrijedio prilikom sudaranja sa saigračem Gueyeom, a pomoć na terenu mu je ukazivana šest minuta. Potom je prebačen u bolnicu, gdje je ustanovljeno da je doživio frakturu lobanje.

Iz Evertona su se oglasili saopštenjem za javnost u kojem su dodali da, srećom, nije bilo nikakvih drugih komplikacija.

"Michael Keane je doživio malu frakturu lobanje, ali nema nikakvih drugih komplikacija", poručili su iz Evertona uz informaciju da se 25-godišnjem stoperu preporučuje da u naredne četiri sedmice izbjegava kontakt glavom na treninzima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upravo je Keane bio strijelac vodećeg gola za Everton početkom drugog poluvremena, neposredno prije nesretne povrede zbog koje je hitno prebačen u bolnicu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi