"Strašno je koliko je Bešić loš, ne treba biti ni blizu ekipe"
Twitter se usijao od negativnih komentara na račun našeg fudbalera, koji je protiv Apollona igrao na sasvim novoj poziciji.

Navijači razočarani bh. reprezentativcem

"Strašno je koliko je Bešić loš, ne treba biti ni blizu ekipe"

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić ima izuzetno skromnu minutažu u Evertonu, a čini se da i onda kada igra, na terenu pruži manje nego što se od njega očekuje.

Ponajviše zbog čestih povreda, od kojih je jedna bila posebno teška, Bešić u Evertonu nikada nije iskoristio svoj puni potencijal. Nakon odlično odigranog Svjetskog prvenstva 2014. godine, Bešić je bio jedan od perspektivnijih fudbalera na tržištu. Tada je prešao je iz Ferencvaroša u Everton, ali na Goodisonu nije ostavio značajniji trag i njegova karijera je u padu.

Muhamed Bešić je u duelu sa kiparskim Apollonom u Evropskoj ligi zaigrao na poziciji stopera u paru sa Feeneyjem, a na terenu je proveo svih 90 minuta. Ipak, navijači engleskog kluba nisu bili oduševljeni njegovim izdanjem i pisali su razne komentare na Twitteru.

"Ne mogu da vjerujem da još uvijek igra za Everton", "Trebamo ga se riješiti u januaru, baš kao i Mirallasa. Oni su beskorisni i samo zauzimaju mjesta našoj djeci", "Strašno je koliko je Bešić loš", "Bešić je najgori defanzivac ikada, hodajuća nesreća", "Kada smo ga doveli, rečeno je da voli duele. Za tri godine nije dobio nijedan", "Nadam se da više nikada neću vidjeti Bešića na terenu, on ne bi smio biti ni blizu tima"... samo su neki od negativnih komentara o našem fudbaleru.

Muhamed Bešić je ove sezone nastupio na ukupno devet utakmica, od čega samo dvije u Premier ligi.

Top Komentari

amar.k
besic je zadnji vezni a ne stoper kako balvani ne shvataju to. postavite najboljeg zadnjeg veznog u ligi kantea na stopersku poziciju naravno da ce se pogubiti. dok je bio martinez do tada je igrao na prirodnoj poziciji, nakon toga sve igra samo ne nju cak i desnog beka hahahah
1 0
Sejo Kovacevic
Kad bi se isti oni pitali onda mozda kad odigra jednu utakmicu dobro ludi su zanjim cim zakaze jednu dvije najgori je isto sranje kako.u bosni tako i u svjetu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi