Stražnjica u lice: Kako je moskovski Spartak obavijestio javnost o povredi igračice?
Foto: Twitter

Ah, ti Rusi...

Stražnjica u lice: Kako je moskovski Spartak obavijestio javnost o povredi igračice?

Rusi nas uvijek uspiju nanovo iznenaditi. Moskovski Spartak je velikan ruskog fudbala, ali i ostalih sportova. Ipak, često stižu i vijesti nevezane za sportske uspjehe kada je ovaj klub u pitanju.

Često čitamo o rasizmu, neredima koje prave navijača Spartaka, a sada smo dočekali i da se upoznamo sa ženskim hokejaškim timom moskovskog Spartaka, ili bolje rečeno sa napadačicom Julijom Ushakovom - i to na kakav način.

Naime, Spartak je obavijestio navijače svog kluba da je Julija pretrpila povredu skočnog zgloba, te da je smještena na listu povrijeđenih i igračica koje će u narednom periodu biti van stroja.

Osim toga na zvaničnom Twitter profilu Spartaka je priložena fotografija Ushakove kao dokaz da je zaradila povredu. Na fotografiji se može vidjeti zavoj oko njene noge, ali njen skočni zglob nikako nije u prvom planu.

Top Komentari

DeroVolk
Ne zna doticna nabrojati 4 fudbalske formacije, a kamoli da zaigra. Kakav marketing.
0 15
Chupy
Evo ja cu biti toplomijer, da provjerim temperaturu. Nek me gurnu dje hoce.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi