Brutalna tuča Delija i "braće" Rusa na stadionu Partizana

Incident ispred sjeverne tribine

Brutalna tuča Delija i "braće" Rusa na stadionu Partizana

Sinoćnji beogradski vječiti derbi na stadionu JNA i dalje je glavna tema medija u komšiluku.

Još uvijek se vode debate o tome da li je gol Boakyea za 1:1 bio regularan ili ne, piše se o sukobu zaraćenih frakcija navijača Partizana, a sada se pojavio i snimak brutalnog obračuna ispred sjeverne tribine.

Naime, fudbaleri Crvene zvezde su nakon meča otišli do tribine na kojoj se nalaze njihovi navijači, popularne Delije, kako bi zajedno sa njima proslavili bod na stadionu Partizana.

U tom trenutku je sa tribine sišlo nekoliko navijača, navodno, ruskog Spartaka, koji su inače u bratskim odnosima sa navijačima Crvene zvezde. Oni su počeli uzimati dresove fudbalera Crvene zvezde, ali se Delijama to nije svidjelo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nekoliko navijača Zvezde je sišlo sa tribine i počelo tući Ruse koji su uzvratili, dok su drugi zbunjeno gledali šta se dešava. Sukob su na kraju uspjeli prekinuti zaštitari.

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Hahahahahahah romska posla !!!!
30 1
Benjamingst
Oni se pobise izmedju braca....
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi