Strijelci veoma raspoloženi u Drugoj ligi - Centar, samo na jednom meču mreže mirovale

Kompletirano drugo kolo

Strijelci veoma raspoloženi u Drugoj ligi - Centar, samo na jednom meču mreže mirovale

Admin Čaušević

Za vikend je odigrano svih osam mečeva drugog kola Druge lige FBiH - grupa Centar. 

Strijelci su bili veoma raspoloženi, u prilog tome ide i podatak o postignutih čak 30 golova.

Krivaja i Borac su ostvarili najveće pobjede. U Zavodovićima je savladan Famos sa 5:2, dok je u Jelahu nadigran Natron sa 4:1.

Gosti su se radovali na jednom meču. Vis Simm Bau je u Visokom pobijedili Bosnu s 1:2. Bod sa gostovanja donio je i SAŠK Napredak poslije remija s Ilijašem (3:3).

Stupčanica je u Olovu bila bolja od Pobjede s 4:2, dok su domaće trijumfe još upisali Usora nad Žepčem (1:0), te Moševac nad Azotom (2:0).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Mreže su mirovale na Ilidži. Na novootvorenom stadionu Igman je dočekao Moščanicu, a taj susret je okončan rezultatom 0:0.

Nakon dva odigrana kola maksimalan učinak imaju četiri ekipe: Stupčanica, Usora, Borac i Vis Simm Bau. Bez bodova su Bosna, Azot i Natron.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi