8

Komentari (8)

nekonesto2019
Penal za Sarajevo je trebao biti sviran qurac ga nadskace zagrlio covjeka sa dvije ruke ovo je penal ko suza, a ovo za zelju isto je penal mada je ovdje odglumio kao da ga je bagerom pokosio, ali bilo je povlacenje i to je isptavno. Ovo za celik se nevidi ali lesinar se smije **** mamu svoju nigdje profesionalizma. Sloboda cist penal i iskljucivanje tu se nema sta pisati.
magistar
Bolja je emisija o PL na Hayatu nego na BHTu. Strucni konsultant na BHTu samo konstatuje stvari kojd svi vidimo. Ovi su imali vise prilika, oni su se branili. Ako si strucan daj ocjenu stanja neke ekipe i prognozu za naredna kola. Mani nas šuplje
Mazi
Stari koliko nas ne vole vidio si . Nijedne riječi o nama . Hahaha nema veze . Sad će i proljeće pa će sa mukom pričati haha . Aj Borac
magistar
Misliš ono pita ga da prokomentarise pobjedu Borca on kaze napadali su ali Celik je dao prvi gol, Celik je napravio strasnu akciju kod svog gola, Celik je dozvolio da primi 2 pred kraj, Celik ce tesko izaci na kraj s Mladosti naredno kolo. Toliko o utakmici Celik-Borac. Ma levat. Ne komentarise on ni jednu ekipu sem napadali i imali su vise loptu u nogama. Nema on pojma. Bolje da su stavili balvan da bude konsultant.
Mazi
Ma komentarišu i naš Borac , ali pri rezultatima 0-0 , 1-1 . A sa mukom su pričali o onoj sa Seljom od 3-0 . Neka . Sad će proljeće , pričaće se vjeruj mi ;)
Hamid
Da je bio u prilici da sudi, Rebac bi omogucio Zrinjskom da pobijedi bez ijedne prilike za zgoditak. Sramotan komentar sudjenja
enko
Pa koliko sam shvatio nije podrzao ispravnost dosudenog penala .hame ja kapu skidam za komentar u mostary
enko
Doktore kapa do poda za komentar iz mostara.znajuci kako ste korektan covjek i neovisni od ovih krimosa iz ns bih nisam ni sumnjao jer su papci vec iskonstruisali vijest kako ce te podrzati gl.suca jer je pomogao zrinjskom.i jeste pomogao ali na sramotan nacin.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti