Stručni štab i igrači Slobode posjetili Okanovića

Tarik se osjeća bolje

Stručni štab i igrači Slobode posjetili Okanovića

Stručni štab i igrači Slobode posjetili su danas u bolnici bivšeg fudbalera Tarika Okanovića.

Okanović je nedavno doživio moždani udar i ljekari u UKC-u Tuzla mu se bore za život, a u ovim teškim trenucima uz njega je njegov nekadašnji klub FK Sloboda.

Kako je saopšteno na stranici Slobode, Okanovića su danas obišli Admir Smajić i Milenko Bošnjaković koji čine stručni štab, te igrači Edis Smajić i Perica Ivetić.

“Jutros smo bili u bolnici u posjeti bivšem igraču našeg kluba, Tariku Okanoviću. Interesovali smo se za njegovo zdravstveno stanje. U razgovoru sa ljekarima i članovima porodice dobili smo informaciju da se Tarik osjeća bolje, pri svijesti je, ali preporuka je da se sa razgovorom sa njim sačeka još nekoliko dana”, rekao je Bošnjaković.

Tridesetpetogodišnji Okanović je svojevremeno bio kapiten Slobode, u njegovim igrama i potezima su uživali na Tušnju, a kroz karijeru je još igrao u Hrvatskoj za Goricu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi