Adin Omić karijeru nastavlja u Austriji

Dojučerašnji član tuzlanske Slobode

Adin Omić karijeru nastavlja u Austriji

S. Mlaćo

Sad već bivši član tuzlanske Slobode Adin Omić karijeru će nastaviti u Austriji. Naime, Omić je postigao dogovor sa austrijskim članom Erste lige Kapfenbergom.

Mladi napadač osim za juniore Slobode branio jer boje i Radničkog iz Lukavca, a početkom ove godine sada već bivši šef stručnog štaba Slobode Slavko Petrovića ga je odlučio priključiti i seniorskom timu te je sa seniorskim timom odradio kompletne pripreme.

U proteklih pola godine nastupao je za juniore Slobode, a nakon isteka juniorskog staža odlučio je sreću potražiti u Kapfenbergu.

Danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa svojim novim timom, a nakon što je posao završen kratko je rekao:

"Presretan sam. Potpisao sam ugovor na dvioje godine sa klubom kojem je cilj ove sezone promovirati mlade igrače. U proteklim danima sam se "upoznao" sa klubom i uvjeren sam da sam uradio pravu stvar te da ću opravdati ukazano povjerenje".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi