Student gostuje u Ugljeviku, Borac ugošćuje Sutjesku

Prva muška liga RS

Student gostuje u Ugljeviku, Borac ugošćuje Sutjesku

D. Vejo

Ovog vikenda na pomolu je i 24. kolo Prve muške lige Republike Srpske, a odigrat će se šest mečeva.

Epitet derbija kola nosi susret u Ugljeviku, gdje će snage odmjeriti domaći Rudar i banjalučki Student. Obje ekipe kao primarni cilj imaju trijumf, koji bi im prokrčio put kao play-offu prvenstva. Svi ljubitelji košarke u Ugljeviku imat će priliku da uživaju u košarkaškoj poslastici koju spremaju ova dva tima.

U banjalučkom hramu sporta, Borac će ugostiti ekipu Sutjeske iz Foče. Crveno-plavima je ovo jedna od tri ključne utakmice u borbi za opstanak s toga Bojan Božić i njegovi izabranici misle samo o jednom, a to je pobjeda.

Lider Radnik će u Bijeljini ugostiti Rogaticu, a Sokolac će nove bodove tražit protiv Slavije na svom parketu.

Aktuelni šampion Prijedor dočekat će fenjeraša Teslića, dok će u Bileći koplja ukrstiti HEO i Bratunac.

Do kraja regularnog dijela šampionata, ostala su još tri kola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi