Studenti poslali ponudu Liverpoolu za jednog igrača!

Nevjerovatno

Studenti poslali ponudu Liverpoolu za jednog igrača!

E. Škorić

Iskusni 30-godišnji španski defanzivac Jose Enrique na meti je jednog studenskog tima!

Španac je odigrao tek dvije utakmice u FA Kupu i definitivno u ovoj sezoni nije u planovima trenera Jurgena Kloppa, koji više vjeruje Albertu Morenu.

Enrique će zato možda razmišljati o tome da na ljeto promijeni klub. Zanimljivo, dobio je ponudu od - studentske ekipe Oxforda! 

Student po imenu Sam Billington iznio je ideju o potpisivanu Enriquea. Studenti su spremni da Enriqueu ponude tromjesečni ugovor.

"Uvjeren sam da bi Jose Enrique bio veliko pojačanje za naš tim. Primili smo 15 golova u posljednjih šest utakmica i zato nam nedostaje dobar defanzivac. Stoga želimo dovesti Enriquea", rekao je Billington.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Enriqueu je da sada razmisli o ponudi. Ko zna, možda obuče dres studenskog tima...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi