Federalni drugoligaš "ušminkao" stadion
FOTO: NK Stupčanica/facebook

Federalni drugoligaš "ušminkao" stadion

H. Zilić

NK Stupčanica Olovo ima sjajnu jesen iza sebe u Drugoj ligi FBiH - Centar.

Ekipa će se do kraja sezone boriti za plasman  u Prvu ligu FBiH što bi bio ogroman uspjeh za ovaj tim, a pauzu u prvenstvu tim iz Olova iskoristio je da "ušminka" svoj stadion.

Uradili su sjajne grafite iznad centralne tribine sa porukama i natpisima, a jedan se izdvaja.

"Voljeni grade, jedno je ime u srcima našim olovske kotline", stoji na pomenutom grafitu.

Novi grafiti na našoj tribini.... Hvala Maku Hubjeru i Dženanu Hadžihasanoviću, na odlično odrađenom natpisu na našoj novoj tribini... #svismomistupčanica

Posted by NK Stupčanica on Sunday, December 26, 2021
Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

U klubu su se maksimalno potrudili da stadion učine jednim od najzanimljivijih u Bosni i Hercegovini, a Uprava odavno radi odličan posao i na ostalim poljima pored infrastrukture čime Stupčanica postaje sve ozbiljniji kolektiv na fudbalskoj bh. mapi.

Zbog urađenih "šminkanja" sigurno da će dobiti i epitet specifičnog stadiona u našoj državi.

Top Komentari

Husrefbeg22
e jesu isarali tribinu! De to bolan malo kulturnije napravite. Kao da je neko od onih ulicnih crtaca s sprejom farbe popprskao.
2 4
SenadSadikovic
Bravo entuzijasti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi