Sturridge propušta ostatak sezone
Foto: EPA

Napadač Liverpoola obnovio povredu

Sturridge propušta ostatak sezone

D. Rakanović

Napadač Liverpoola Daniel Sturridge će propustiti ostatak sezone zbog povrede.

Sturridge cijelu sezonu ima problema s povredom, a kako navode mediji na Otoku  obnovio je povredu kuka, zbog čega neće igrati do kraja sezone. 

Ovaj 27-godišnji napadač trebao se naći u ekipi na utakmici u nedjelju protiv Crystal Palacea, ali se na zagrijavanju povrijedio. 

Kako britanski mediji špekulišu ovaj napadač bi mogao napustiti Anfield predstojećeg ljeta, jer trener Redsa Jurgen Klopp više favorizuje Coutinga, Firimina i Manea na toj poziciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sturridge je ove sezone odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i postigao je šest golova i imao tri asistencije. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi